Norsk Lifecoach

LifeCoach

Hvorfor?

LifeCoach er ikke et ord som er brukt så mye i det norske språket. Det er derfor ikke så mange som vet hva en LifeCoach egentlig gjør. 


Jeg vil beskrive en LifeCoach som en Livsveileder som hjelper deg sette fokus på de tingene som er viktig for deg.


Det satt langt inne for meg å velge å ta kurset for å få en sertefisering i Coaching, når jeg er så nære av å bli gestalterapaut. 

Jeg vet at jeg virkelig kan hjelpe mennesker med min kunnskap og kompetanse, men akkurat nå er det ikke mulighet for meg til å fullføre studiene. 


Jeg vil sammeligne meg mer med en terapaut, enn som mentaltrener, men likevel bruker jeg erfaring og teknikker fra begge, DET er det som gjør at dette fungerer så bra. Jeg har tyngden og forståelse om terapien, men energien, fokuset, fremdriftsplanen  og innsatsen til en fokuserer direkte på målet.  


Det er ofte lettere for enkelte å sette fokus på ting vi er klar over. Noen ganger har vi et handlingsmønster som nesten fungerer bare i det ubeviste. 


Derfor er det viktig å trene hjernen og mønsterene våre. Minne hjernen på hva VI vil at den skal gjøre, hva vi "programerer" den til å huske på som viktig. Hva stemmen i hodet sier til oss. Vi bestemmer også vanene våre. Hjernen er ikke på vår side når den gir oss stressende tankekjør eller gjør at vi nedprioriterer det som egentlig betyr noe for oss.  


LifeCoach Pakke 

Kurstilbud er 6stk * 45 minutter 1:1 med Ann-Henriette Hjemmeoppgaver og oppfølging. 


Hvis du har bestemt deg nå og er kler.

Ta kontakt!

Er du klar til å sette deg selv i fokus?


Fantastisk! Jeg gleder meg til å lære deg hvordan DU kan skape deg det livet du er ment for!


Vi kan avtale en uforpliktende samtale, for

å finne ut hvordan jeg kan hjelpe deg. 


Gleder meg til å høre fra deg!

Kontaktskjema