Norsk Lifecoach

BPA

Brukerstyrt Personlig Assistanse

Frihet til å styre egen hverdag

Formålet med BPA er å gi personer med stort hjelpebehov større frihet til å styre

tjenestene og hverdagen selv. Du får god opplæring av både kommunen eller det firma som drifter tjenesten din, men klarer du ansette de riktige assistentene? Er det de riktige assistentene som søker på stilling hos deg? Føler du at du er så god leder som du skulle ønske du var? Får du nok frihet i hverdagen? Føler du at arbeidslederrollen tar for mye tid, er tung og utfordrende? Er du stresset når du opplever sykdom? Føler du på mye ansvar og blir du overveldet? Går alt dette ut over deg og dagliglivet ditt? Demper det dine drømmer og ambisjoner? Eller sitter du litt fast?


Hvis dette er noen av de tankene du sitter med, har du absolutt kommet til rett person! 

Jeg har lang erfaring som assistent, funksjonsassistent og fungerende arbeidsleder. Jeg har også slitt med å ansette rett assistenter, at jeg ser på hele arbeidslederrollen som slitsom, tung og vanskelig. Jeg har vært ansatt i ordninger der arbeidsleder er overveldet, arbeidsmiljøet er vanskelig og jeg har sluttet, for jeg følte ikke at jeg ble sett, eller annerkjent. Jeg følte heller ikke at jeg gjorde en god jobb. Jeg har jobbet i ordninger jeg nekter å slutte i. Jeg blir glad hver gang jeg ser arbeidslederen ringer og ber meg bli med å noe spennende h*n har planlagt i hverdagen sin. Jeg kommer nok til å stå som ekstravakt i den ordningen til jeg er pensjonist!! Hvor mange av dine assistenter sier det? Hvorfor får noen det til og andre ikke?


Jeg vil først si at det IKKE er noe galt med deg!!  Og du er absolutt ikke alene.


Jeg har gjort meg mange tanker på begge sider av en BPA ordning. Jeg har kunnskap og erfaring med å jobbe med alle typer handicap og funksjonsnedsettelser. Jeg tilbyr private coachingtimer, men har satt opp et helt spesielt kurs som heter BPA Arbeidsleder. Har også minikurs i samme tema, men den pakken inneholder ikke private timer med meg.


Jeg vil minne deg på alle de gode egenskapene du har, jeg vil lære deg noen gode teknikker på å lede andre og frigjøre tiden din. Slik at du kan fokusere på livet ditt, ikke ordningen din.
Ta kontakt med meg for mer informasjon og priser. 

Kurs

Arbeidsleder uten stress?

Å bli en god leder er noe man må lære seg og øve på. Det er et fåtall av oss som er født ledere og som får til alt på første forsøk. Føler du at arbeidsleder rollen stresser deg, mer enn den frigjør deg? 


Finn ut hvordan drømmeassistenten din egentlig er.

Bli bedre til å kommunisere behov. 


Lær mer om deg selv som leder og hvordan du skal lede assistentene dine.


Få ordningen din stabil


6 Uker - 6 * 45min 1:1 med Ann-Henriette
Hjemmeoppgaver og personlig oppfølging.Finn Drømmeassistenten

Lær hvordan du ansetter de riktige assistentene for deg. 

Skriv den perfekte stillingsannonsen.


Hvordan skape et godt arbeidsmiljø?


Minikurs

Varighet: 3 ukerVideoer og oppgaver blir sendt til deg hver uke. 

Kontaktskjema

Frihet til å gjøre som du vil

Bruk dette skjema for alle spørsmål du måtte ha om kurset, eller om du foretrekker en telefonsamtale.