Norsk Lifecoach

Jeg MÅ ha hjelp!

Hvor skal man egentlig begynne?

Startshjelpen

Du ser deg i speilet, klokken viser at du allerede burde vært i gang med dagen din. Du mangler motivasjon og retning. Daglig sliter du med tankekjør og dårlige avgjørelser. Daglig tenker du at du skulle hatt hjelp, men du er ikke syk og du har allerede bestemt deg for at du ikke trenger terapi? Du tenker kanskje at du ikke vil utlevere deg så mye og leter etter noe som kan anonymisere deg litt?


Hvis dette er noen av de tankene du sitter med, eller du kjenner deg igjen - har du absolutt kommet til rett sted. jeg kan faktisk hjelpe deg, uten at du deler livshistorien din med meg. Som en trener vil jeg hjelpe deg å utnytte hjernen din til å endre tankemønsker og vanene du har, uten at du trenger å fortelle meg dine dypeste hemmeligheter. 


Jeg vil først si at det IKKE er noe galt med deg!!  Og du er absolutt ikke alene. Her hos meg kan du få kurs som gjør at du får orden på tingene og ikke minst så lærer du seg selv å kjenne på en helt ny måte. 


Jeg har gjort meg mange tanker på begge sider av livets utfordringer. Jeg sammarbeider med flere terapeuter og Lifecoach som har mye mer erfaring enn meg, men sammen har vi utviklet et et kurs jeg er veldig stolt av. Jeg er sikker på at dette kurset kommer til å endre livet ditt og hvordan du ser på deg selv. jeg vet det er en meget kraftfull påstand, men det er den mest brukte tilbakemeldingen jeg får fra mine kunder og klienter. "Du reddet livet mitt!" det er derfor jeg gjør dette her og det er derfor jeg brenner skikkelig for dette kurset. Fordi jeg VET at det fungerer.


Jeg vil minne deg på hvor sterk du er, hva som styrer deg, gleder deg og stopper deg. Når du klarer å se deg selv klarere, er det lettere å gjøre de varige endringene i livet man ønsker seg, men det krever at du er villig til å gjøre en innsats og ikke minst at du er fullstendig ærlig med deg selv i prosessen. 

Ta kontakt med meg for mer informasjon og priser. 

Kurs

Et liv uten bare stress?

Å bli god på noe, krever at du øver på det. men hvis du ikke vet hvordan du skal gjøre det, er det ikke like lett å øve på. jeg gir deg gode verktøy for å endre hverdagen din. 

Bli bedre til å kommunisere behov. 


Lær mer om hvordan hjernen din fungerer og hvordan vi kan bruke den kunnskapen til å lære nye vaner, eller slutte med andre ting.6 Uker - 6 * 45min 1:1 med Ann-Henriette
Hjemmeoppgaver og personlig oppfølging.Finn Drømmejobben

Lær hvordan du finner og tiltrekker deg drømmejobben


Minikurs

Varighet: 3 uker


Videoer og oppgaver blir sendt til deg hver uke. 

Kontaktskjema

Friheten til å nyte livet

Bruk dette skjema for alle spørsmål du måtte ha om kurset, eller om du foretrekker en telefonsamtale.