Norsk Lifecoach

Musikkgården

Her lager vi musikk, chillisnaps og gode minner 

Det finnes mange barn, unge og voksene i Øvre Eiker området, som ikke har bosted egnet nok til å invitere til barnebursdag, dåp, konfirmasjoner, juleverksted, Halloweenfest eller holde kurs.

Vi bor på Bermingrud, som ligger på toppen av Hokksund, rett oppe ved flotte turstier med kuer og hester så langt øyet ser.


Vi har et egnet lokale hvor vi har innredet en liten kjøkkenkrok, sofagruppe, langbord og eget musikkrom. Pyntet med StarWars og spennede ting,  tilbyr vi å låne bort lokalet uten kostnader til alle som vil. Vi har bygget en ny bygning der stallen sto (Ref gammelt bilde) og har nå et lite selskapslokale på 63m2 (Sitteplass til ca 27/30 personer) I dag er plassen mindre tilrettelagt for alle, da vi dessverre ikke har egen rampe, for lettere å komme inn i stallen. Toalettet i hovedhuset, må alle dele på.


Vår største drøm er at vi skal kunne ha et tilbud til alle og derfor ønsker vi nå å sette opp rampe slik at rullatorer, rullestoler og barnevogner lett kommer inn. Vi ønsker også å bygge en liten gapahuk rett nedenfor med grillplass, slik at vi kan ha tilbud både inne og ute, hele året.


Vi har jobbet på i flere år for å få til et lokale der barn og voksene kan møtes. Vi tar jobben med oppgraderingen, men trenger litt hjelp med kostnadene av materialene.

Vil du bidra med din tid og ditt engasjement, donere materialer? Ønsker du å låne lokalet til privat bruk, eller vil du holde kurs hos oss?


Ta kontakt.

GitarSkole

Kjetil Reitan

Har du alltid hatt lyst til å lære deg å spille gitar, men frykter du er FOR nybegynner på kurs?

Dette er kurset for barn og godt voksene som skal begynne sitt musikalske utrykk og lære fra begynnelsen.WorkAways

Musikkgården

Et par ganger i året har vi WorkAways her på Musikkgården. 

Er du interessert i å se hva dette er, anbefaler jeg deg å lese mer på profilen vår. 


Vi elsker å møte nye mennesker i spennende livssituasjoner.